HA17

956 Kč s DPH

Skladem

ks
SATURA je směs taninů speciálně formulována pro zvýšení efektivity jednotlivých složek. Je doporučená pro rmuty a červená vína. Více >>
kontakt +420 720 540 307
Potřebujete poradit?
Po - Pá: od 8:00 do 16:00 h.

Složení:

Tanin extrahovaný z vysoce kvalitního kaštanu (Castanea Sativa) a Quebracho (Schinopsis lorentzii).

Popis:

SATURA je směs taninů speciálně formulována pro zvýšení efektivity jednotlivých složek. Zabraňuje působení oxidačních enzymů, zejména lakázy a tyrosinázy. Zlepšuje organoleptické vlastnosti vín. Je vhodná pro všechny vinařské kroky. Směs taninů je reaktivní s bílkovinami, které pomáhá redukovat. Pro inaktivaci oxidačních enzymů aplikujte co nejdříve na hrozny. Aplikujte na začátku fermentace pro stabilizaci redox potenciálu. Pro zlepšení fenolické struktury vína použijte vyšší dávku taninu.

Návod:

Rozpusťte požadované množství v 10násobném množství teplé vody a následně aplikujte do celého objemu. Nepoužívejte kovové předměty ani tvrdou vodu. Použijte maximálně 10 dnů před lahvováním. Při aplikaci do vína může dojít k reakci s nestabilními proteiny.

Dávkování:

10-20 g/hl na začátku fermentace, stabilizace volných radikálů a inaktivace oxidačních enzymů

Skladování:

Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě. Pro další použití otevřený produkt důkladně uzavřete. Chraňte před slunečním zářením. Při dodržení skladovacích podmínek si produkt udrží maximální aktivitu v průběhu 24 měsíců. Pozor na nežádoucí aroma.

Ostatní:

Fotografie jsou pouze ilustrační a nemusejí vždy odpovídat skutečnému produktu.

Hmotnost
1 kg
Kontaktujte nás!