Složení:
Tekutý produkt na bázi elagických a galických taninů extrahovaných přirozenou cestou.
Popis:
TAN SUPERIORE pomáhá prodloužit životnost produktu v průběhu času a zlepšuje odolnost vína před oxidací. Ošetřené víno si zachovává širší aromatickou složitost a je plnější. Používá se hlavně pro své vlastní antioxidační a stabilizační účinky. Používá se na začátku a během procesu macerace rmutu červených vín. TAN SUPERIORE přispívá k aromatické svěžesti vína. Slouží jako regulátor redox potenciálu.
Návod na použití:
TAN SUPERIORE se přidává při procesu drcení, nebo na začátku macerace. Přípravek v kapalné formě maximalizuje jeho snadné použití.
Rozpusťte požadované množství v 10násobném množství teplé vody a následně aplikujte do celého objemu. Nepoužívejte kovové předměty ani tvrdou vodu. Použijte maximálně 10 dnů před lahvováním. Při aplikací do vína může dojít k reakci s nestabilními proteiny.
Dávkování:
10-40 g/100 kg rmuty
10-20 g/hl konec fermentace krášlení a zrání, stabilizace vína
Skladování:
Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě. Pro další použití otevřený produkt důkladně uzavřete.
Chraňte před slunečním zářením. Při dodržení skladovacích podmínek si produkt udrží maximální aktivitu v průběhu 24 měsíců.
Pozor na nežádoucí aroma.
Ostatní:
Fotografie jsou pouze ilustrační a nemusejí vždy odpovídat skutečnému produktu.
- Hmotnost
- 1 kg