HA18

2.686 Kč s DPH

Skladem

ks
VERTAN ABLI je tanin extrahovaný z Quebracho (Schinopsis lorentzii), zeleného čaje a dubu. Podporuje svěžest a rozvíjí aroma mladých vín. Více >>
kontakt +420 720 540 307
Potřebujete poradit?
Po - Pá: od 8:00 do 16:00 h.

Složení:

Tanin extrahovaný z Quebracho (Schinopsis lorentzii), zeleného čaje a dubu.

Popis:

VERTAN ABLI je tanin doporučený pro ošetření bílých a růžových vín. Stabilizuje jejich barvu, podporuje svěžest a rozvíjí aroma mladých vín. Zabraňuje působení oxidačních enzymů, zejména lakázy a tyrosinázy. Tanin umožňuje snížení úrovně SOa stabilizuje redox potenciál v moště a víně. Pomáhá kontrolovat mikrobiální růst. Aplikujte na začátku fermentace, pro stabilizaci redox potenciálu, ve fázi zrání bílých a růžových vín jako ochranu před stárnutím. Aplikujte také pokud chcete zvýšit odolnost před oxidací.

Návod:

Rozpusťte požadované množství v 10násobném množství teplé vody a následně aplikujte do celého objemu. Nepoužívejte kovové předměty ani tvrdou vodu. Použijte maximálně 10 dnů před lahvováním. Při aplikaci do vína může dojít k reakci s nestabilními proteiny.

Dávkování:

5-20 g/hl mošty, vína

Skladování:

Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě. Pro další použití otevřený produkt důkladně uzavřete. Chraňte před slunečním zářením. Při dodržení skladovacích podmínek si produkt udrží maximální aktivitu v průběhu 24 měsíců. Pozor na nežádoucí aroma.

Ostatní:

Fotografie jsou pouze ilustrační a nemusejí vždy odpovídat skutečnému produktu.

Hmotnost
1 kg
Kontaktujte nás!