Složení:
Tanin vyrobený ze slupky révy vinné (Vitis vinifera).
Popis:
VERTAN ARNEIS je tanin vhodný pro zrání bílých vín. Podporuje aroma bílých květů a čerstvého ovoce. V chuti je charakteristický po hruškách, meruňkách a žlutém melounu. Tanin zlepšuje svěžest a čistotu dané odrůdy. Má vysoký antioxidační efekt. Aplikujte do moštu pro inaktivaci oxidačních enzymů, koncem fermentace a během stáčení do mladých vín. Aplikujte v celém procesu zrání vín.
Návod:
Rozpusťte požadované množství v 10násobném množství teplé vody a následně aplikujte do celého objemu. Nepoužívejte kovové předměty ani tvrdou vodu. Použijte maximálně 10 dnů před lahvováním. Při aplikaci do vína může dojít k reakci s nestabilními proteiny.
Dávkování:
4-25 g/hl mošty, mladá vína, stabilizace barvy a struktura vín
4-10 g/hl struktura vín, zlepšení fenolického charakteru, posílení aromatického profilu vín
Skladování:
Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě. Pro další použití otevřený produkt důkladně uzavřete. Chraňte před slunečním zářením. Při dodržení skladovacích podmínek si produkt udrží maximální aktivitu v průběhu 24 měsíců. Pozor na nežádoucí aroma.
Ostatní:
Fotografie jsou pouze ilustrační a nemusejí vždy odpovídat skutečnému produktu.
- Hmotnost
- 500 g