Složení:
Směs galických a kondenzovaných taninů v kombinaci s taniny z třešňového dřeva.
Popis:
VERTAN CERIS je směs poskytující ošetřenému produktu svěžest čerstvého ovoce. Podporuje strukturu a umocňuje jedinečnost vína. Zlepšuje strukturu bílých vín a zároveň je chrání před oxidací. Tanin nepřímo umožňuje snížit dávky SO2 pro zajištění stability vín. Aplikujte do moštu pro inaktivaci oxidačních enzymů, koncem fermentace a během stáčení do mladých vín.
Návod:
Rozpusťte požadované množství v 10násobném množství teplé vody a následně aplikujte do celého objemu. Nepoužívejte kovové předměty ani tvrdou vodu. Použijte maximálně 10 dnů před lahvováním. Při aplikaci do vína může dojít k reakci s nestabilními proteiny.
Dávkování:
1-5 g/hl mošty, mladá vína, stabilizace barvy a struktura vín, zlepšení fenolického charakteru, posílení aromatického profilu vín
2-15 g/hl červená vína
Skladování:
Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě. Pro další použití otevřený produkt důkladně uzavřete. Chraňte před slunečním zářením. Při dodržení skladovacích podmínek si produkt udrží maximální aktivitu v průběhu 24 měsíců. Pozor na nežádoucí aroma.
Ostatní:
Fotografie jsou pouze ilustrační a nemusejí vždy odpovídat skutečnému produktu.
- Hmotnost
- 1 kg