Složení:
Směs přírodních polysacharidů, komplexních dusíkatých látek, stopových prvků a vitamínů získaných z buněčných stěn kvasinek.
Popis:
NATUSTART MALO směs byla speciálně vyvinuta za účelem poskytnutí hlavních nutričních složek pro bakterie jablečno-mléčného kvašení. Vysoká hladina dostupných dusíkatých látek a obsahu stopových živin a vitamínů slouží zároveň jako bio-regulátor. Přípravek má schopnost absorpce krátkých a středně dlouhých řetězců inhibičních látek. Používá se v kombinaci s bakteriemi NATUFLORA OENOS na konci alkoholového kvašení.
Návod:
Rozpusťte potřebné množství přípravku v 10násobném množství vody, moštu nebo vína. Následně celé množství přidejte do fermentační nádrže za stálého míchání. Pro více detailů k nutriční výživě a optimalizaci použití kontaktujte náš technologický servis.
Dávkování:
20-40 g/hl výživa pro bakterie
3-5 g/l detoxikace vín po upravení teploty na 20 °C po dobu 24 hodin
Skladování:
Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě. Pro další použití otevřený produkt důkladně uzavřete. Chraňte před slunečním zářením. Při dodržení skladovacích podmínek si produkt udrží maximální aktivitu v průběhu 24 měsíců. Pozor na nežádoucí aroma.
Ostatní:
Fotografie jsou pouze ilustrační a nemusejí vždy odpovídat skutečnému produktu.
- Hmotnost
- 1 kg