FE02

704 Kč s DPH

ks
SPRINGCELL COLOR je speciálně vyvinutá fermentační výživa pro rmuty červených vín a pro zvýšení intenzity a stability barvy. Zlepšuje kulatost červených vín z dlouhodobého hlediska. Více >>
kontakt +420 720 540 307
Potřebujete poradit?
Po - Pá: od 8:00 do 16:00 h.
Hmotnost Dostupnost Cena s DPH Množství (ks)
Výživa SPRINGCELL COLOR 500 g Skladem 704 Kč

Složení:

Inaktivované kvasinky 100%.

Popis:

SPRINGCELL COLOR kvasinky byly speciálně vyvinuty pro zvýšení intenzity a stability barvy. Zlepšují kulatost červených vín z dlouhodobého hlediska. Obsahují dvakrát více polysacharidů než základní inaktivované kvasinky. Produkt je vysoce ceněn jak u mladých prémiových vín, tak i u červených vín určených pro zrání. Díky svému působení kvasinky stabilizují a zvyšují intenzitu barev. Dodávají vysoké množství organického dusíku v průběhu fermentace ve formě aminokyselin. Poskytují potřebné faktory přežití (ergosteroly, mastné kyseliny), aby byla zaručena koncem fermentace kvalita buněčných stěn fermentujících kvasinek. Produkt je vhodný pro vína s dlouhou macerací a fermentací ve vinifikací.

Návod:

Rozpusťte potřebné množství přípravku v 10násobném množství vody a následně celé množství přidejte do rehydratační nádoby za stálého míchání. Prostředek by měl být přidán před inokulaci kvasinek. Ne společně s kvasinkami.

Dávkování:

20-30 g/hl rmuty červených vín
V případě nedostatku APA doporučujeme pro optimální podíl asimilačního dusíku použít společně s D.A.P. nebo VINOVIT.

Skladování:

Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě. Pro další použití otevřený produkt důkladně uzavřete. Chraňte před slunečním zářením. Při dodržení skladovacích podmínek si produkt udrží maximální aktivitu v průběhu 24 měsíců. Pozor na nežádoucí aroma a vlhkost.

Ostatní:

Fotografie jsou pouze ilustrační a nemusejí vždy odpovídat skutečnému produktu.

Hmotnost
500 g
Kontaktujte nás!