Popis: HROZNOVÝ CUKR je jednoduchý cukr (monosacharid), který se volně vyskytuje v mnoha ovocných plodech, zejména v hroznech, v medu či ve složených cukrech.
Kód produktu: P00941
Výrobce: HARAPES
Popis: HROZNOVÝ CUKR je jednoduchý cukr (monosacharid), který se volně vyskytuje v mnoha ovocných plodech, zejména v hroznech, v medu či ve složených cukrech.
Kód produktu: P00941
Výrobce: HARAPES
Popis: PROWIN CLAR CF je čiřící kombinovaný tekutý prostředek obsahující želatinu, vyzinu a PVPP. Zlepšuje senzorický vjem vína. Používá se při odkalení moštů a vín. Zajímavých výsledků dosáhnete při potřebě čiření mladých červených vín.
Kód produktu: P00920
Výrobce: HARAPES
Popis: COMPACID V je přírodní tekutá směs kyseliny vinné pro dokyselení moštů a vín.
Kód produktu: P00899
Výrobce: ESSEDIELLE
Popis: KAŠTAN je tanin z kaštanu doporučený pro hrozny, rmuty a mladá vína.
Kód produktu: P00876
Výrobce: HARAPES
Popis: SILISOL je křemičitý roztok, který se používá jako pomocná látka při čiření moštů a vín. Svým působením zvyšuje záporný náboj. Toto umožňuje snížení podílů kalů a zvýšení efektivity ostatních čiřidel.
Kód produktu: P00846
Výrobce: ESSEDIELLE
Popis: GELA L30 je tekutá želatina určená k přímému použití ve všech vinařských krocích čiření a stabilizace vína.
Kód produktu: P00822
Výrobce: ESSEDIELLE
Popis: DAP L je asimilační dusík v tekuté formě. Unikátní produkt na trhu. Poskytuje kvasinkám fosfor a dusík ve snadno asimilovatelné formě. Fosfor a dusík stimuluje tvorbu enzymů a aminokyselin nezbytných pro pravidelný průběh fermentace.
Kód produktu: P00821
Výrobce: ESSEDIELLE
Popis: COMPACID MT je přírodní tekutá směs kyseliny vinné a kyseliny jablečné pro dokyselení moštů a vín.
Kód produktu: P00820
Výrobce: ESSEDIELLE
Popis: COMPACID FERM je tekutý prostředek pro dokyslení moštů, rmutů a vín. Snižuje pH moštů a tím podporuje dobré odkalení a optimální fermentaci.
Kód produktu: P00819
Výrobce: ESSEDIELLE
Popis: KEBRAČO je tanin extrahovaný z Quebracho (Schinopsis lorentzii). Velmi čistý tanin doporučený pro ošetření bílých a růžových vín.
Kód produktu: P00817
Popis: CMC LIQUID 10 je tekutý stabilizační prostředek ochraňující vína před vypadnutím vinného kamene.
Kód produktu: P00812
Výrobce: ESSEDIELLE
Popis: CMC LIQUID 5 je tekutý stabilizační prostředek ochraňující vína před vypadnutím vinného kamene.
Kód produktu: P00811
Výrobce: ESSEDIELLE
Popis: STABIFIX je tekutá arabská guma určená pro stabilizaci vín, aby se zabránilo zakalení a vysrážení precipitátů a pigmentových složek. Po použití jsou vína jemnější, měkčí a sametovější.
Kód produktu: P00805
Výrobce: ESSEDIELLE
Popis: NATUSTART PLUS je plnohodnotná fermentační výživa poskytující kvasinkám vitamíny, steroly a růstové faktory.
Kód produktu: P00802
Výrobce: OENOBIOTECH
Popis: GELA S je prášková potravinářská želatina bez příměsí a nežádoucích pachů. Snadno odstraňuje svíravé polyfenoly a ostatní adstringentní látky.
Kód produktu: P00800
Výrobce: ESSEDIELLE
Popis: STABIGUM je tekutá arabská guma doporučená pro stabilizaci vín. Po použití jsou vína jemnější, měkčí a sametovější.
Kód produktu: P00795
Výrobce: ESSEDIELLE
Popis: KYSELINA MLÉČNÁ je kysele chutnající, lehce rozpustná sloučenina.
Kód produktu: HA32
Výrobce: HARAPES