Popis: GRANUCOL FA je aktivní granulované rostlinné uhlí pro speciální kvalitu vína. Má selektivně adsorpční účinky k eliminaci nežádoucích pachů, chutí a barevných změn.

Kód produktu: ER0022

Výrobce: ERBSLÖH

Popis: GRANUCOL GE je selektivně účinkující granulované aktivní uhlí k absorpci nežádoucích chutí, pachů a barevných změn. Přípravek je vyroben z práškového aktivního uhlí rostlinného původu.

Kód produktu: ER0021

Výrobce: ERBSLÖH

Popis: KLAR SOL SUPER je vysoce účinný kyselý křemičitý sól určený k čiření, s extrémně vysokou intenzitou náboje. Účinkuje jen společně s bílkovinnými přípravky.

Kód produktu: ER0020

Výrobce: ERBSLÖH

Popis: SEPORIT je speciálně granulovaný moštový bentonit pro čisté tóny fermentace.

Kód produktu: ER0019

Výrobce: ERBSLÖH

Popis: HAUSENPASTE je vyzinový gel vyrobený z prvotřídních originálních vyzinových plátků z rybích měchýřů. Vyzina není citlivá na nízkou teplotu čiřeného vína, jako je tomu u želatiny. Osvědčuje se v případě zastaveného modrého čiření a u vín s velmi vysok ...

Kód produktu: ER0018

Výrobce: ERBSLÖH

Popis: NACALIT PORE-TEC je granulovaný, sodno-vápenatý bentonit určený pro použití v nápojové technologii. Nejlepší flokulační, adsorbční a čiřící účinek.

Kód produktu: ER0017

Výrobce: ERBSLÖH

Popis: DEGUSTIN je vysoce kvalitní granulovaný, dobře suspendovatelný produkt vyrobený na minerální bázi. Je určený k adsorpci tříslovin pro účinnou harmonizaci chutě nápojů.

Kód produktu: ER0016

Výrobce: ERBSLÖH

Popis: GERBINOL SUPER je neobyčejně efektivní a při cíleném dávkování současně krášlící prostředek k adsorpci tříslovin. Nezůstává ve víně a je tedy vhodný k poslednímu čiření před plněním. Obsahuje speciální bílkoviny jako je vyzina, mléčná bílkovina a žel ...

Kód produktu: ER0015

Výrobce: ERBSLÖH

Popis: MOSTGELATINA CF je želatino-kaseinátový derivát na ošetření rmutu a moštu. Vedle příznivého senzorického zlepšení vlastností moštu je velkou výhodou i přirozené odkalení moštu, přičemž se vytváří kompaktnější sediment.

Kód produktu: ER0014

Výrobce: ERBSLÖH

Popis: SENSOVIN je určen především k účinné harmonizaci typů vína odpovídajících chuti moderního konzumenta. Obsahuje vysoce účinný kaseinát draselný, modifikovaný PVPP (Polyclar) a dva různé křemičité adsorbenty.

Kód produktu: ER0013

Výrobce: ERBSLÖH

Kvasinky OENOFERM F3

Skladem
546 Kč

Popis: OENOFERM je suchá, čistá kultura kvasinek Saccharomyces cerevisiae. Používá se na čisté a odrůdově typické prokvašení moštu a rmutu. Vznikají svěží vína se sklonem ke zralému, zelenému jablku a broskvi.

Kód produktu: ER0012

Výrobce: ERBSLÖH

Popis: Kvasinky OENOFERM VELTLINER je zvlášť selektovaná čistá kultura sušených kvasinek k očkování moštů Veltlínského zeleného a má jedinečnou vlastnost pro zdůraznění ovocného pepřovitě kořenitého aroma tohoto vína.

Kód produktu: ER0011

Výrobce: ERBSLÖH

Popis: OENOFERM BOUQUET je čistá, aktivní, ušlechtilá sušená kvasinka, která je známa svými aromatickými vlastnostmi. Speciálními vlastnostmi enzymů jsou uvolňovány z hroznů vlastní aromatické složky.

Kód produktu: ER0010

Výrobce: ERBSLÖH

Kvasinky OENOFERM ROUGE F3

Skladem
642 Kč

Popis: OENOFERM ROUGE je kvasinkový kmen LW 317-29 kvasinkového rodu Saccharomyces cerevisiae. Podporuje aromatiku červených bobulí, rybízu a třešní. Je velmi vhodný pro ovocně pevný typ červených vín s potenciálem zrání.

Kód produktu: ER0009

Výrobce: ERBSLÖH

Popis: OENOFERM TIPICO je čistá sušená ušlechtilá kvasinka. Tento kmen kvasinek patří ke druhu kvasinek Saccharomyces cerevisiae. Při dostačující zásobě výživných látek je možný obsah alkoholu až do 15 % obj.

Kód produktu: ER0008

Výrobce: ERBSLÖH

Popis: OENOFERM FREDDO jsou chladnomilné aktivní suché vinné kvasinky na rozkvášení studených moštů od 8 °C a na regulované kvašení při teplotách od 13 do 17 °C za účelem zachování aromatu.

Kód produktu: ER0007

Výrobce: ERBSLÖH

Popis: OENOFERM KLOSTERNEUBURG jsou speciální aktivní suché vinné kvasinky Saccharomyces cerevisiae LW 415–58. Kmen kvasinek byl vybrán hlavně vzhledem k vysoké aktivitě, minimální tvorbě vedlejších nežádoucích produktů a velmi nízké tvorbě pěny při prokvaš ...

Kód produktu: ER0006

Výrobce: ERBSLÖH

Popis: OENOFERM PINO TYPE je kmen kvasinek 01/03, které se ukazují jako vynikající kvasinky burgundského vína, aby se obzvláště zdůraznily odrůdově typické, moderní profily burgundských odrůd a jejich potomků.

Kód produktu: ER0005

Výrobce: ERBSLÖH

Enzym TRENOLIN BOUQUET PLUS

Skladem
4.346 Kč

Popis: TRENOLIN BOUQUET PLUS je kapalná, vysoce aktivní pektináza, bez depsidázy s účinkem pro brzké uvolnění aroma.

Kód produktu: ER0004

Výrobce: ERBSLÖH

Enzym TRENOLIN SUPER PLUS

Skladem
1.717 Kč

Popis: TRENOLIN SUPER PLUS je kapalná forma různých pektinázových aktivit bez depsidázy, k rychlému rozštěpení molekul pektinu. Tento enzym se používá při vinifikaci rmutů, moštů, mladých vín nebo sladké rezervy.

Kód produktu: ER0003

Výrobce: ERBSLÖH

Enzym TRENOLIN ROUGE DF

Skladem
3.197 Kč

Popis: TRENOLIN ROUGE DF je mimořádný kapalný enzym na výrobu červených vín a pro ošetření červených rmutů. Vytváří intenzivně červená, hodnotná vína s pevnými tříslovinami.

Kód produktu: TR0002E

Výrobce: ERBSLÖH

Enzym TRENOLIN ROT DF

Skladem
657 Kč

Popis: TRENOLIN ROT DF je snadno použitelný pektolytický enzym, který způsobuje rychlé uvolnění barviv a zcela zásadně zkracuje macerační dobu nutnou k uvolnění těchto látek.

Kód produktu: ER0001

Výrobce: ERBSLÖH

KYSELINA VINNÁ přírodně identická

Skladem
Hmotnost
1 kg, 5 kg, 25 kg
157 Kč

Popis: KYSELINA VINNÁ přírodně identická je bezbarvá krystalická látka, dobře rozpustná ve vodě.

Kód produktu: P00459

Výrobce: HARAPES

Mannoproteiny CX MANNO ROUGE

Skladem
1.258 Kč

Popis: CX MANNO ROUGE se získává z kmene kvasinek schopného produkovat vysoké koncentrace reaktivních mannoproteinů s taniny. Zvyšuje objem v ústech a zjemňuje třísloviny díky reakci s kvasinkovými polysacharidy, které se obecně neobjevují ve víně během aut ...

Kód produktu: P00418

Výrobce: CORIMPEX