Popis: VIN-O-FERM TUSCANY jsou kvasinky doporučeny pro dobře strukturovaná kvalitní červená vína, která následně zrají v dřevěných sudech.
Kód produktu: OE47
Výrobce: OENOBIOTECH
Popis: VIN-O-FERM TUSCANY jsou kvasinky doporučeny pro dobře strukturovaná kvalitní červená vína, která následně zrají v dřevěných sudech.
Kód produktu: OE47
Výrobce: OENOBIOTECH
Popis: VIN-O-FERM VB AROM jsou kvasinky vhodné pro vysoce strukturovaná bílá vína. Podporují aromatickou syntézu vysoce kvalitních vín a vyvíjí harmonicky spojené tóny čerstvých citrusů s květinovým aroma (růže).
Kód produktu: OE48
Výrobce: OENOBIOTECH
Popis: VIN-O-FERM VINTAGE jsou kvasinky doporučeny pro fermentaci červených vín se zachováním odrůdového charakteru.
Kód produktu: OE49
Výrobce: OENOBIOTECH
Popis: VIN-O-FERM VT jsou kvasinky doporučeny pro kvalitní a aromatická bílá vína. Přinášející ovocné aroma citrusů a exotického ovoce.
Kód produktu: OE50
Výrobce: OENOBIOTECH
Popis: STABIFIX je tekutá arabská guma určená pro stabilizaci vín, aby se zabránilo zakalení a vysrážení precipitátů a pigmentových složek. Po použití jsou vína jemnější, měkčí a sametovější.
Kód produktu: P00049
Výrobce: ESSEDIELLE
Popis: STABIGUM je tekutá arabská guma doporučená pro stabilizaci vín. Po použití jsou vína jemnější, měkčí a sametovější.
Kód produktu: P00053
Výrobce: ESSEDIELLE
Popis: BEGRAN je práškový bentonit určený pro snížení množství bílkovin v moštu a víně. Produkt podporuje snížení polyfenoloxidázy (tyrosinázy…), podílu bílkovin a mědi. Bentonit má velmi rychlou kapacitu nabobtnání.
Kód produktu: ES13
Výrobce: ESSEDIELLE
Popis: BIOENOCLARGEL je čiřící prostředek pro komplexní čiření moštů a vín na bázi aktivovaného sodného bentonitu, čistého vaječného albuminu, čistého kaseinátu draselného, živočišné želatiny, aktivního uhlí a pektolytického enzymu.
Kód produktu: ES16
Výrobce: ESSEDIELLE
Popis: CARBONE DEODORANTE je aktivní uhlí pro korekci nežádoucího aroma vín. V nabídce je prášková, granulovaná a nově i paletková forma.
Kód produktu: ES17
Výrobce: ESSEDIELLE
Popis: ENOPOLY je kombinovaný prostředek na bázi bentonitu, vaječného albuminu, kaseinátu draselného, živočišné želatiny, disiřičitanu draselného a PVPP. Používá se hlavně při odkalení a při potřebě čiření moštů a vín. Je vhodný i pro červená vína.
Kód produktu: ES19
Výrobce: ESSEDIELLE
Popis: EPOCLAR je kombinovaný prostředek na bázi bentonitu, vaječného albuminu, kaseinátu draselného, živočišné želatiny, disiřičitanu draselného a PVPP. Používá se hlavně při odkalení a při potřebě čiření moštů a vín. Je vhodný i pro červená vína.
Kód produktu: ES20
Výrobce: ESSEDIELLE
Popis: ITIOKOL je potravinářská rybí želatina určená pro čiření bílých a růžových vín.
Kód produktu: ES24
Výrobce: ESSEDIELLE
Popis: LACTOPOLY je čiřící prostředek určený pro čiření moštů a vín na bázi bentonitu, PVPP a vysoce adsorpční čisté celulózy. Zlepšuje smyslové vlastnosti vín, podporuje barevnou stabilitu. Používá se při odkalení moštů a potřebě čiření vín.
Kód produktu: ES25
Výrobce: ESSEDIELLE
Popis: OVOGOLD je proteinové čiřidlo ve formě velmi jemného prášku. Používá se zejména u vín s dlouhou macerací nebo u vín bohatých na polyfenoly. Používá se u červených vín.
Kód produktu: P00040
Výrobce: ESSEDIELLE
Popis: PVPP 40 je čiřící prostředek sloužící jako prevence před oxidací. Absorbuje selektivním způsobem katechiny a látky odpovědné za hnědnutí bílých a růžových vín. Používá se v celém procesu výroby vína.
Kód produktu: P00041
Výrobce: ESSEDIELLE
Popis: KESTAN BLANC je směs taninů z kaštanu a Quebracho doporučená pro hrozny, rmuty a mladá vína.
Kód produktu: HA13
Výrobce: HARAPES
Popis: NATUTAN AMERICAN OAK L je směs přírodních tekutých taninů z opalovaného amerického dubu. Směs je stabilizována arabskou gumou (Acacia senegal).
Kód produktu: OE17
Výrobce: OENOBIOTECH
Popis: NATUTAN BLANC F je tanin extrahovaný z Quebracho (Schinopsis lorentzii). Velmi čistý tanin doporučený pro ošetření bílých a růžových vín.
Kód produktu: OE11
Výrobce: OENOBIOTECH
Popis: NATUTAN CHERRY je směs taninů z francouzského dubu a třešně. Díky specifickému složení pomáhá zachovat primární aroma hroznů. Doporučujeme pro vína u kterých chceme zvýšit ovocný profil.
Kód produktu: OE10
Výrobce: OENOBIOTECH
Popis: NATUTAN CITRUS je směs kondenzovaných taninů z citrusových plodů. Podporuje aromatičnost bílých vín v období zrání. Poskytuje ošetřenému produktu svěžest čerstvého ovoce.
Kód produktu: OE12
Výrobce: OENOBIOTECH
Popis: NATUTAN CRUDE OAK je tanin z amerického „toastovaného“ dubu. Systém selektivní extrakce taninu umožňuje získat strukturu velmi podobnou jako je uvolňována do vína při fermentaci v dubovém sudu.
Kód produktu: OE13
Výrobce: OENOBIOTECH
Popis: NATUTAN FRENCH OAK L je tekutý tanin z francouzského dubu. Harmonizuje chuť a zlepšuje aroma vína. Snižuje vypadávání barvících pigmentů v červeném víně.
Kód produktu: OE14
Výrobce: OENOBIOTECH
Popis: NATUTAN GALL je velmi čistý tanin z dubu. Tanin je formulován jako přírodní antioxidant. Zabraňuje v aktivitě oxidačních enzymů.
Kód produktu: OE15
Výrobce: OENOBIOTECH
Popis: NATUTAN GRAPE je sušený tanin ze semínek révy vinné. Přispívá k aromatické svěžesti vína.
Kód produktu: OE18
Výrobce: OENOBIOTECH