Popis: KYSELINA MLÉČNÁ je kysele chutnající, lehce rozpustná sloučenina.
Kód produktu: P01072
Výrobce: HARAPES
Popis: KYSELINA MLÉČNÁ je kysele chutnající, lehce rozpustná sloučenina.
Kód produktu: P01072
Výrobce: HARAPES
Popis: COMPACID FERM je tekutý prostředek pro dokyslení moštů, rmutů a vín. Snižuje pH moštů a tím podporuje dobré odkalení a optimální fermentaci.
Kód produktu: P00939
Výrobce: ESSEDIELLE
Popis: COMPACID FERM je tekutý prostředek pro dokyslení moštů, rmutů a vín. Snižuje pH moštů a tím podporuje dobré odkalení a optimální fermentaci.
Kód produktu: P00819
Výrobce: ESSEDIELLE
Popis: COMPACID FERM je tekutý prostředek pro dokyslení moštů, rmutů a vín. Snižuje pH moštů a tím podporuje dobré odkalení a optimální fermentaci.
Kód produktu: P00135
Výrobce: ESSEDIELLE
Popis: COMPACID MT je přírodní tekutá směs kyseliny vinné a kyseliny jablečné pro dokyselení moštů a vín.
Kód produktu: P00940
Výrobce: ESSEDIELLE
Popis: COMPACID MT je přírodní tekutá směs kyseliny vinné a kyseliny jablečné pro dokyselení moštů a vín.
Kód produktu: P00820
Výrobce: ESSEDIELLE
Popis: COMPACID MT je přírodní tekutá směs kyseliny vinné a kyseliny jablečné pro dokyselení moštů a vín.
Kód produktu: P00367
Výrobce: ESSEDIELLE
Popis: COMPACID V je přírodní tekutá směs kyseliny vinné pro dokyselení moštů a vín.
Kód produktu: P00899
Výrobce: ESSEDIELLE
Popis: COMPACID V je přírodní tekutá směs kyseliny vinné pro dokyselení moštů a vín.
Kód produktu: P00898
Výrobce: ESSEDIELLE
Popis: KYSELINA MLÉČNÁ je kysele chutnající, lehce rozpustná sloučenina.
Kód produktu: P00961
Výrobce: HARAPES
Popis: HROZNOVÝ CUKR je jednoduchý cukr (monosacharid), který se volně vyskytuje v mnoha ovocných plodech, zejména v hroznech, v medu či ve složených cukrech.
Kód produktu: P00941
Výrobce: HARAPES
Popis: HROZNOVÝ CUKR je jednoduchý cukr (monosacharid), který se volně vyskytuje v mnoha ovocných plodech, zejména v hroznech, v medu či ve složených cukrech.
Kód produktu: HA28
Výrobce: HARAPES
Popis: HROZNOVÝ CUKR je jednoduchý cukr (monosacharid), který se volně vyskytuje v mnoha ovocných plodech, zejména v hroznech, v medu či ve složených cukrech.
Kód produktu: P00942
Výrobce: HARAPES
Popis: KYSELINA CITRONOVÁ je slabá kyselina z karboxylové skupiny ve formě bílých krystalů.
Kód produktu: P00889
Výrobce: HARAPES
Popis: KYSELINA CITR0NOVÁ je slabá kyselina z karboxylové skupiny ve formě bílých krystalů.
Kód produktu: P00890
Výrobce: HARAPES
Popis: KYSELINA CITRONOVÁ je slabá kyselina z karboxylové skupiny ve formě bílých krystalů.
Kód produktu: HA29
Výrobce: HARAPES
Popis: KYSELINA L-ASKORBOVÁ je ve formě krystalického prášku. Má vysokou antioxidační schopnost regulovat redox potenciál.
Kód produktu: HA31
Výrobce: HARAPES
Popis: KYSELINA L-ASKORBOVÁ je ve formě krystalického prášku. Má vysokou antioxidační schopnost regulovat redox potenciál.
Kód produktu: P00847
Výrobce: HARAPES
Popis: KYSELINA MLÉČNÁ je kysele chutnající, lehce rozpustná sloučenina.
Kód produktu: HA32
Výrobce: HARAPES
Popis: KYSELINA VINNÁ je bezbarvá krystalická látka, dobře rozpustná ve vodě.
Kód produktu: HA33
Výrobce: HARAPES
Popis: HYPACID je krystalický prášek bez zápachu sloužící k odkyselení moštů a vín.
Kód produktu: P00139
Výrobce: ESSEDIELLE
Popis: HYPACID je krystalický prášek bez zápachu sloužící k odkyselení moštů a vín.
Kód produktu: P00848
Výrobce: ESSEDIELLE
Popis: REDUVIN je regulátor kyselosti moštů, bílých i červených vín. Produkt snižuje aciditu vín vysrážením kyselého vinanu draselného při srážecí reakci. Odkyselení proveďte ve více etapách z důvodu hořkých tónů.
Kód produktu: HA40
Výrobce: HARAPES
Popis: REDUVIN je regulátor kyselosti moštů, bílých i červených vín. Produkt snižuje aciditu vín vysrážením kyselého vinanu draselného při srážecí reakci. Odkyselení proveďte ve více etapách z důvodu hořkých tónů.
Kód produktu: P00845
Výrobce: HARAPES