Složení:
Specifická směs toastovaných chipsů, vyrobená z francouzského dubu, určená pro zvýšení senzorického profilu (čokoláda a vanilka).
Popis:
NEKTAR DOLCE MOKA je specifická směs toastovaných chipsů, vyvinutá speciálně pro vinifikaci a proces zrání. Dodává vínu sametovou strukturu, tóny dubu a vanilky. Umocňuje ovocné aroma a sladkost a plnost na patře.
Návod:
Bílá vína: použijte na začátku primární fermentace pro získání senzorického profilu jako u vín, která zrála v dubovém sudu, podpora a rozvoj ovocných tónů.
Červená vína: pro dosažení zvýšeného sjednocení aromatického charakteru a maximální integrace taninové struktury použijte před malolaktickou fermentací nebo na začátku procesu zrání.
Doporučená teplota pro zrání: minimálně 15 °C, provádějte senzorické hodnocení.
Velice zajímavých výsledků dosáhnete při aplikaci do mladých vín v období zrání.
Při použití připevněte macerační vak přibližně do poloviny nádrže vhodnou upevňovací technikou.
Doporučení:
Používejte minimálně 1 měsíc, provádějte senzorické hodnocení.
Dávkování:
1-2 g/l svěží a odrůdová lehká bílá a růžová vína
1-2 g/l plná strukturovaná bílá vína
1-2 g/l svěží ovocná červená vína
2-3 g/l strukturovaná červená vína
3-5 g/l sladká vína
Skladování:
Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě. Pro další použití otevřený produkt důkladně uzavřete.
Chraňte před slunečním zářením. Při dodržení skladovacích podmínek si produkt udrží maximální aktivitu v průběhu 36 měsíců.
Ostatní:
Fotografie jsou pouze ilustrační a nemusejí vždy odpovídat skutečnému produktu.
- Hmotnost
- 1 kg