Složení:
Tyčky z francouzského dubu. Baleny v ochranném vaku.s háčkem pro snadné ukotvení.
Popis:
Nástroj pro umístění do sudů pro prodloužení doby jejich použití. Intenzivnější a příjemnější aromatický dubový profil, maskující tóny „starého dřeva“. Zlepšují pocit sladkosti a objemu na patře, harmonizující hrubé třísloviny generované starými sudy.
Tyčky mají za cíl podpořit a rozšířit vůně a chuť vín zrajícím ve starých sudech.
NEKTAR STICK se středním pálením + jsou doporučeny pro prémiová vína s intenzivní aromatickou strukturou. Desky podporují aromatický profil vín. Dodávají vínu intenzivní aroma s tóny vanilky, toastovaného dřeva Zlepšují strukturu a sladkost na patře.
Návod:
Bílá vína: použijte na začátku primární fermentace pro získání senzorického profilu jako u vín, která zrála v dubovém sudu, podpora a rozvoj ovocných tónů.
Červená vína: pro dosažení zvýšeného sjednocení aromatického charakteru a maximální integrace taninové struktury použijte před malolaktickou fermentací nebo na začátku procesu zrání.
Doporučená teplota pro zrání: minimálně 15 °C, provádějte senzorické hodnocení.
Velice zajímavých výsledků dosáhnete při aplikaci do mladých vín v období zrání.
Při použití desky připevněte přibližně do poloviny nádrže vhodnou upevňovací technikou.
Doporučení:
Používejte minimálně po dobu 6 měsíců, během vinifikace provádějte senzorické hodnocení.
Dávkování:
1-2 desky/hl plná strukturovaná bílá vína
1-2 desky/hl svěží a ovocná červená vína
1-2 desky/hl strukturovaná červená vína
1-2 desky/hl sladká vína
U svěžích a odrůdových lehkých bílých a růžových vín se nepoužívá.
Skladování:
Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě. Pro další použití otevřený produkt důkladně uzavřete.
Chraňte před slunečním zářením. Při dodržení skladovacích podmínek si produkt udrží maximální aktivitu v průběhu 36 měsíců.
Pozor na nežádoucí aroma.
Ostatní:
Fotografie jsou pouze ilustrační a nemusejí vždy odpovídat skutečnému produktu.
- Množství
- 1 ks