P01038

29.995 Kč s DPH

ks
Sud barikový SYLVAIN BLANC vyrobený z francouzského dubu T27 (225 l). Více >>
kontakt +420 720 540 307
Potřebujete poradit?
Po - Pá: od 8:00 do 16:00 h.

O společnosti:

V roce 1957 Gérard Sylvain otevřel svoji opravnu sudů v centru Libourne. U rodinného know-how Jean-Luc Sylvain integruje své znalosti o zvládnutí techniky a řemesla mistrů bednářů.Na základě rodinných znalostí v roce 1984 Jean-Luc Sylvain zakládá vlastní bednářskou společnost. Společnost se rozvíjí a v roce 1990 se otvírá nový provoz Saint Denis de Pile. V současné době je společnost zastoupena na jižní polokouli (Jižní Afrika, Austrálie, Nový Zéland, Chile a Argentina).Výrobní závod je ve Francii. V Evropě se prodávají sudy ve FranciI, Itálii, Německu, Rakousku, Švýcarsku a Španělsku. Samostatný trh potom tvoří USA, kde má Sylvain silnou pozici.

Společnost produkuje 33 000 barelů ročně, z čehož se 70 % prodává na mezinárodních trzích.

Naše dřevo pochází výhradně z francouzských lesů. Je těženo v zimních měsících v souladu s nařízením o udržitelnosti pro správu a vývoj.

Troncais, Berce, Blois, Belleme, Senonches, jmenovali jsme alespoň některé regiony, protože původ dřeva je pro nás velice důležitý a těmto oblastem dáváme přednost.

Nakupujeme materiál pouze z lesů s certifikátem Bureau Veritas, většinou ze státních lesů spravovaných ONF a PEFC.

Prodáváme sudy od 225-600 litrů.

Aromatické toastování je nedílnou součástí výroby kvalitních sudů. Je nezbytné, aby tato fáze byla plně kontrolována a tím se dosáhlo harmonického vývoje aroma se zachováním dobré struktury a sladkosti.

Lehké pálení – je určeno pro bílá plná vína u kterých chceme rozvinout ovocný charakter a získat kulatost s respektováním odrůdového a minerálního charakteru.

Druhy aromatických látek dřevěných sudů podle toastování:

vanilka, vanilkový lusk, karamel, tmavá čokoláda, mléčná čokoláda, kakao, toast, káva, moka, toffifee, opékané mandle, pražené ořechy, skořice, kardamom, máslovka, hřebíček, koření, kouř, kokosový ořech, francouzská vanilka, hnědý cukr, muškátový oříšek, med, pečený chléb, smetana, bílá čokoláda, lískový oříšek, espreso, pražená kávová zrna, opékané marshmallow…

Specifikace produktu toastování:

  • Kulatý sud
  • Určený pro bílá vína
  • Extra jemné zrno
  • Francouzský dub
  • Respektuje ovocné aroma,
  • Poskytuje rovnováhu a eleganci
  • Druh toastování: speciální pálení

Doporučená doba zrání v sudu 6-12 měsíců.

Typ Objem (l) Materiál Doba sušení (měsíců) Síla materiálu (mm) Průměr čela (cm) Průměr střed (cm) Výška (cm) Počet obručí (ks) Hmotnost (kg)
Bordeaux Transport 225 francouzský dub 36 27 56 69 96 8 55
Jiné velikosti na dotaz.

Volitelné příslušenství:

  • Silikonová zátka
  • Možnost vypálení loga společnosti, názvu, pořadového čísla
  • Pálení čel
  • Černé obruče
  • a další…

Dodací podmínky:

Dodací doba je ovlivněna kupní smlouvou, specifikací objednávky a sezónností produktu. Dopravní náklady můžou v některých případech nepatrně měnit finální cenu produktu. 

Ostatní:

Fotografie jsou pouze ilustrační a nemusejí vždy odpovídat skutečnému produktu. K sudu je k dispozici volitelné příslušenství, které Vám ochotně naceníme, toto příslušenství není standardní součástí dřevěného sudu.
Materiál
Francouzský dub
Objem
225 l
Tvar
Kulatý
Kontaktujte nás!