OE46

Skladem

688,82 Kč s DPH


ks

VIN-O-FERM THIOLS jsou kvasinky vhodné pro bílá vína kvašena při nízkých teplotách. Kvasinky vytváří intenzivní květinové aroma Zimostráz, Genista a ovocné tóny citrusů, grapefruitu a mučenky. Více >>

Přidat do oblíbených produktů Poslat zprávu příteli Tisknout

Hmotnost Dostupnost Cena s DPH Množství (ks)
KVASINKY VIN-O-FERM® THIOLS 500 g Skladem 688,82 Kč

Složení:

Kmen Saccharomyces cerevisiae spp. (ex f.r cerevisiae) byl selektován společností Oenobiotech a kontrolován General Microbiology and Molecular Laboratory of the University of Reims, Champagne Ardennes.

Popis:

Kvasinky VIN-O-FERM THIOLS jsou vhodné pro bílá vína kvašena při nízkých teplotách. Účinek kvasinky zvyšuje aromatický profil bílých vín. Zaručují dobrou fermentaci i při nízkých teplotách, jsou tolerantní na vyšší hodnoty alkoholu, podporují uvolnění aromatických látek. Jsou vhodné i pro nearomatické odrůdy a jsou odolné na vyšší dávky SO2. Kvasinky VIN-O-FERM THIOLS vytváří intenzivní květinové aroma Zimostráz, Genista a ovocné tóny citrusů, grapefruitu a mučenky. 

Použití:

Rehydrataci kvasinek provádějte v teplé vodě s cukrem (1-2 %) o teplotě 30-35 °C. Po 30 minutách promíchejte a postupně aplikujte do celého objemu. Teplotní rozdíl mezi zákvasem a moštem/rmutem by měl být maximálně do 8 °C. Pro ulehčení množení kvasinek by roztok neměl obsahovat více jak 2 % cukru a měl by se opatrně provzdušnit. Doporučujeme přidat fermentační aktivátor. Pro více detailů k nutriční výživě a optimalizaci použití kontaktujte náš technologický servis.

Dávkování:

20-40 g/hl mošty

Upozornění:

Dávku určujeme na základě kvality sklízených hroznů, teploty, přítomnosti inhibitorů kvašení (síra, fungicidy…), cukernatosti a poža-dované rychlosti rozkvašení.

Skladování:

Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě. Otevřené balení ihned spotřebujte. Chraňte před slunečním zářením. Při dodržení skladovacích podmínek si produkt udrží maximální aktivitu v průběhu 24 měsíců. Pozor na vlhkost prostředí.

Hmotnost
500 g

Kontaktujte nás!