Složení:
Směs taninů vyrobená z francouzského dubu a třešně.
Popis:
NATUTAN CHERRY je směs taninů doporučená pro stabilizaci polyfenolů moštů a vín. Díky specifickému složení pomáhá zachovat primární aroma hroznů. Zlepšuje strukturu a senzorický profil. Vína zakulacuje, snižuje jejich hořkost a trpkost. Směs stabilizuje redox potenciál a pomáhá zachovat čerstvost produktu. Velice zajímavých výsledků dosáhnete pří použití v bílém víně. Aplikujte do moštu pro inaktivaci oxidačních enzymů, koncem fermentace a během stáčení do mladých vín. Aplikujte v celém procesu zrání vín.
Návod:
Rozpusťte požadované množství v 10násobném množství teplé vody a následně aplikujte do celého objemu. Nepoužívejte kovové předměty ani tvrdou vodu. Použijte maximálně 10 dnů před lahvováním. Při aplikaci do vína může dojít k reakci s nestabilními proteiny.
Dávkování:
4-20 g/hl mošty, mladá vína, stabilizace barvy a struktura vín, zlepšení fenolického charakteru a posílení aromatického profilu vín
Skladování:
Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě. Pro další použití otevřený produkt důkladně uzavřete. Chraňte před slunečním zářením. Při dodržení skladovacích podmínek si produkt udrží maximální aktivitu v průběhu 24 měsíců. Pozor na nežádoucí aroma.
Ostatní:
Fotografie jsou pouze ilustrační a nemusejí vždy odpovídat skutečnému produktu.
- Hmotnost
- 1 kg