Složení:
Kyselina jablečná (E296), kyselina mléčná (E270) a kyselina vinná (E334).
Popis:
COMPACID FERM je kyselý regulátor se silnou aciditou (10 meq/l) v 1 g produktu. Díky svému složení zajistí optimální podíl dodaných kyselin. Teplé ročníky způsobují degradaci většiny organických kyselin v hroznových bobulích. Regulátor snižuje pH moštů a tím podporuje dobré odkalení a optimální fermentaci. Reguluje start JMK. Nařízení EU 606/2009 umožňuje použití kyseliny mléčné a kyseliny jablečné pro zvýšení kyselosti o 20 meq/litr.
Návod:
Požadovanou dávku aplikujte přímo za stálého míchání do ošetřovaného produktu. Pro homogenizaci je doporučeno 20 minut intenzivně míchat.
Dávkování:
200 g/hl mošty, vína (maximální povolená dávka)
Skladování:
Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě. Pro další použití otevřený produkt důkladně uzavřete. Chraňte před slunečním zářením. Při dodržení skladovacích podmínek si produkt udrží maximální aktivitu v průběhu 24 měsíců. Pozor na nežádoucí aroma.
Dodací podmínky:
Zboží je v režimu ADR. Neposíláme spediční společností.
Ostatní:
Fotografie jsou pouze ilustrační a nemusejí vždy odpovídat skutečnému produktu.
- Hmotnost
- 25 kg