P00939

399 Kč s DPH

Skladem

ks
COMPACID FERM je tekutý prostředek pro dokyslení moštů, rmutů a vín. Snižuje pH moštů a tím podporuje dobré odkalení a optimální fermentaci. Více >>
kontakt +420 720 540 307
Potřebujete poradit?
Po - Pá: od 8:00 do 16:00 h.

Složení:

Kyselina jablečná (E296), kyselina mléčná (E270) a kyselina vinná (E334).

Popis:

COMPACID FERM je kyselý regulátor se silnou aciditou (10 meq/l) v 1 g produktu. Díky svému složení zajistí optimální podíl dodaných kyselin. Teplé ročníky způsobují degradaci většiny organických kyselin v hroznových bobulích. Regulátor snižuje pH moštů a tím podporuje dobré odkalení a optimální fermentaci. Reguluje start JMK. Nařízení EU 606/2009 umožňuje použití kyseliny mléčné a kyseliny jablečné pro zvýšení kyselosti o 20 meq/litr.

Návod:

Požadovanou dávku aplikujte přímo za stálého míchání do ošetřovaného produktu. Pro homogenizaci je doporučeno 20 minut intenzivně míchat.

Dávkování:

200 g/hl mošty, vína (maximální povolená dávka)

Skladování:

Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě. Pro další použití otevřený produkt důkladně uzavřete. Chraňte před slunečním zářením. Při dodržení skladovacích podmínek si produkt udrží maximální aktivitu v průběhu 24 měsíců. Pozor na nežádoucí aroma.

Dodací podmínky:

Zboží je v režimu ADR. Neposíláme spediční společností.

Ostatní:

Fotografie jsou pouze ilustrační a nemusejí vždy odpovídat skutečnému produktu.

Hmotnost
1 kg
Kontaktujte nás!