ES05

1.869 Kč s DPH

Skladem

ks
UMAMI je kvasnicový extrakt získaný pouze pomocí přírodních složek důkladně kontrolovaných při autolýze. Prodlužuje svěžest a udržuje vína konstantní v průběhu času. Více >>
kontakt +420 720 540 307
Potřebujete poradit?
Po - Pá: od 8:00 do 16:00 h.

Složení:

Buněčné stěny, kvasničný autolyzát a vitamin B1.

Popis:

UMAMI je extrakt z kvasnic, který obsahuje minimálně 6 % přírodních nukleoidů 5’. Je získán pouze pomocí přírodních složek důkladně kontrolovaných při autolýze, kde zůstává vysoká hladina nukleotidů 5'GMP (guanosinmonofosfát) a 5'IMP (inosinmonofosfát). Slouží jako prekurzor aromatických sloučenin při fermentaci, zvyšujících buket vína. Prodlužuje svěžest a udržuje vína konstantní v průběhu času. Díky obsahu nukleotidů 5 'GMP a 5'IMP je struktura odrůdového vína svěžejší. V období zrání se přípravek používá jako stabilizátor odrůdového aroma. 

Návod:

Rozpusťte potřebné množství přípravku v 10násobném množství vody a následně přidejte do ošetřovaného produktu.

Dávkování:

20-50 g/hl na konci fermentace a při zrání vín
10 g/hl při stáčení

Skladování:

Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě. Pro další použití otevřený produkt důkladně uzavřete. Chraňte před slunečním zářením. Při dodržení skladovacích podmínek si produkt udrží maximální aktivitu v průběhu 24 měsíců. Pozor na nežádoucí aroma.

Ostatní:

Fotografie jsou pouze ilustrační a nemusejí vždy odpovídat skutečnému produktu.

Hmotnost
1 kg
Kontaktujte nás!