Složení:
Buněčné stěny, kvasničný autolyzát a vitamin B1.
Popis:
UMAMI je extrakt z kvasnic, který obsahuje minimálně 6 % přírodních nukleoidů 5’. Je získán pouze pomocí přírodních složek důkladně kontrolovaných při autolýze, kde zůstává vysoká hladina nukleotidů 5'GMP (guanosinmonofosfát) a 5'IMP (inosinmonofosfát). Slouží jako prekurzor aromatických sloučenin při fermentaci, zvyšujících buket vína. Prodlužuje svěžest a udržuje vína konstantní v průběhu času. Díky obsahu nukleotidů 5 'GMP a 5'IMP je struktura odrůdového vína svěžejší. V období zrání se přípravek používá jako stabilizátor odrůdového aroma.
Návod:
Rozpusťte potřebné množství přípravku v 10násobném množství vody a následně přidejte do ošetřovaného produktu.
Dávkování:
20-50 g/hl na konci fermentace a při zrání vín
10 g/hl při stáčení
Skladování:
Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě. Pro další použití otevřený produkt důkladně uzavřete. Chraňte před slunečním zářením. Při dodržení skladovacích podmínek si produkt udrží maximální aktivitu v průběhu 24 měsíců. Pozor na nežádoucí aroma.
Ostatní:
Fotografie jsou pouze ilustrační a nemusejí vždy odpovídat skutečnému produktu.
- Hmotnost
- 1 kg