HA36

332 Kč s DPH

ks
AROMA SAFE RED je speciální stabilizační prostředek vytvořený pro efektivní a komplexní ošetření rmutů červených vín. Zlepšuje strukturu a celkový senzorický dojem. Vína jsou po ošetření stabilnější, svěžejší a jemnější. Více >>
kontakt +420 720 540 307
Potřebujete poradit?
Po - Pá: od 8:00 do 16:00 h.
Hmotnost Dostupnost Cena s DPH Množství (ks)
Stabilizace AROMA SAFE RED 1 kg Skladem 3.013,10 Kč
Stabilizace AROMA SAFE RED 100 g Skladem 331,60 Kč

Složení:

Kondenzované a hydrolyzovatelné taniny, disiřičitan draselný (E224), kyselina L-askorbová (E300).

Popis:

AROMA SAFE RED je speciální prostředek vytvořený pro efektivní a komplexní ošetření rmutů červených vín. Složky v synergickém působení ochraňují jednotlivé frakce zpracovávaných hroznů a rmutu. Taniny obsažené v produktu se vyznačující vysokou reaktivitou vůči proteinům, oxidačním látkám (lakáza a tyrozináza) a barvícím složkám. Zlepšují strukturu a celkový senzorický dojem. Vína jsou po ošetření stabilnější, svěžejší a jemnější. Použitý disiřičitan draselný působí jako oxidačně redukční činidlo. Kyselina L-askorbová má vysokou antioxidační schopnost, která snižuje redox potenciál. To se pozitivně odráží na barvě ošetřeného produktu. Při použití nachází své uplatnění již v první fázi zpracování.

Návod:

Potřebné množství rozpusťte v 10násobném množství vody a následně přidejte do ošetřovaného produktu.

Dávkování:

40-50 g/100 kg hrozny
30-40 g/hl rmuty

Upozornění:

40 g/hl v počátečním stádiu se uvolní 50 mg/l SO2 a asi 100 mg/l kyseliny L-askorbové.

Skladování:

Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě. Pro další použití otevřený produkt důkladně uzavřete. Chraňte před slunečním zářením. Při dodržení skladovacích podmínek si produkt udrží maximální aktivitu v průběhu 24 měsíců. Pozor na nežádoucí aroma.

Ostatní:

Fotografie jsou pouze ilustrační a nemusejí vždy odpovídat skutečnému produktu.

Hmotnost
100 g, 1 kg
Kontaktujte nás!