Složení:
Směs obsahující disiřičitan draselný, kyselinu L-askorbovou a galický tanin.
Popis:
NATUTAN RH je formulován jako specifický antioxidant pro hrozny a mošty. Ochraňuje aromatičnost dané odrůdy. Produkt podporuje mikrobiální stabilitu moštů a snižuje potřebu dalšího síření. Zlepšuje organoleptické vlastnosti a taninovou strukturu a harmoničnost vín.
Návod:
Aplikujte na hrozny/rmuty bílých vín nebo dle požadované operace. Rozpusťte požadované množství minimálně v 10násobném množství vlažné vody a následně aplikujte do celého objemu.
Dávkování:
10 až 30 g/hl hrozny, rmuty
Upozornění:
Použitím 10 g/hl přípravku se uvolní cca 25 mg/l SO2 a 3 g/hl kyseliny L-askorbové.
Skladování:
Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě. Pro další použití otevřený produkt důkladně uzavřete. Chraňte před slunečním zářením. Při dodržení skladovacích podmínek si produkt udrží maximální aktivitu v průběhu 24 měsíců. Pozor na nežádoucí aroma.
Ostatní:
Fotografie jsou pouze ilustrační a nemusejí vždy odpovídat skutečnému produktu.
- Hmotnost
- 1 kg