P00794

205 Kč s DPH

Skladem

ks
SORBAN DRASELNÝ vytváří biologickou stabilitu vín. Specifickým způsobem efektivně chrání aroma vína. Více >>
kontakt +420 720 540 307
Potřebujete poradit?
Po - Pá: od 8:00 do 16:00 h.

Složení:

Sorban draselný E202.

Popis:

SORBAN DRASELNÝ je sůl kyseliny sorbové v podobě malých granulí. Tato látka se používá jako konzervant zabraňující šíření plísní a kvasinek v potravinách. Je dobře rozpustná ve vodě. Používá se jako konzervant v ovocných nápojích, džusech, v mouce, zázvorovém pivu, lékořici, víně, olivách ve slaném nálevu, jablečném moštu, pečivu, čokoládě, v ovocných koktejlech, mandarinkovém pyré. Prostředek se přidává do koláčů, náplní do koláčů, do slazených želé, sýrů, salátů, kečupů. Vytváří efektivní biologickou stabilitu vín a v kombinaci s přiměřenou dávkou SO2 chrání víno před mikrobiálním zákalem. Je svým způsobem dostatečnou garancí pro biologicky stabilní produkt. Efektivně chrání aroma vína.

Návod:

Požadovanou dávku rozpusťte v 10násobném množství vína. Následně aplikujte do ošetřovaného produktu.

Dávkování:

27 g/hl vína

Upozornění:

Dávka 27 g/hl produktu poskytne ošetřovanému produktu 200 mg/l kyseliny sorbové (maximální povolené množství) a 70 mg/l draslíku.

Skladování:

Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě. Pro další použití otevřený produkt důkladně uzavřete. Chraňte před slunečním zářením. Při dodržení skladovacích podmínek si produkt udrží maximální aktivitu v průběhu 24 měsíců. Pozor na nežádoucí aroma.

Ostatní:

Fotografie jsou pouze ilustrační a nemusejí vždy odpovídat skutečnému produktu.

Hmotnost
1 kg
Kontaktujte nás!