Složení:
Enologický tanin extrahovaný ze dřeva Mimózy (Acacia mollissima).
Popis:
TANNI WHITE je tanin, který je velice důležitý při fermentaci, protože zvyšuje chuť a svěžest ovocných vín. Má mimořádně složitou strukturu, kterou tvoří rozvětvené polymery. Při zrání poskytuje aroma typické pro révu a je nepostradatelný při výrobě šumivých vín. Tanin je doporučený pro odrůdy Rulandské šedé, Chardonnay a Muškát. Prodlužuje životnost vín. Aplikujte koncem fermentace, během stabilizace a krášlení vín.
Návod:
Rozpusťte požadované množství v 10násobném množství teplé vody a následně aplikujte do celého objemu. Nepoužívejte kovové předměty ani tvrdou vodu. Použijte maximálně 10 dnů před lahvováním. Při aplikaci do vína může dojít k reakci s nestabilními proteiny.
Dávkování:
10-40 g/hl bílá vína
Skladování:
Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě. Pro další použití otevřený produkt důkladně uzavřete. Chraňte před slunečním zářením. Při dodržení skladovacích podmínek si produkt udrží maximální aktivitu v průběhu 24 měsíců. Pozor na nežádoucí aroma.
Ostatní:
Fotografie jsou pouze ilustrační a nemusejí vždy odpovídat skutečnému produktu.
- Hmotnost
- 1 kg