P00055

Skladem

763,57 Kč s DPH


ks

FRUITECH B27 jsou kvasinky pro moderní a elegantní červená vína, selektované pro vysokou produkci těkavých aromatických látek.

Více >>

Přidat do oblíbených produktů Poslat zprávu příteli Tisknout

Hmotnost Dostupnost Cena s DPH Množství (ks)
KVASINKY FRUITECH B27 500 g Skladem 763,57 Kč

Složení:

Kmen Saccharomyces cerevisiae spp. bayanus

Vlastnosti:

Kvasinky FRUITECH B27 jsou kvasinky pro moderní a elegantní vína, selektované pro vysokou produkci těkavých aromatických látek.

Účinek:

FRUITECH B27 jsou kvasinky pro strukturovaná ovocná vína s jemnou kyselinkou. Exkluzivní kmen pro výrobu růžových a červených vín typu „frizzante“. Vhodné pro výrobu šumivých vín metodou „Charmat“. Vína s intenzivní chutí a vůní po ovoci (červené a černé). Optimální teplota kvašení je 14-30 °C (řízené kvašení). Nejlepší ovocný profil produkují kvasinky pří zákalu 50-100 NTU jednotek. Glycerol 10-12 g/l. Kvasinky mají vysokou toleranci na alkohol.

Použití:

Rehydrataci kvasinek provádějte v teplé vodě s cukrem (1-2 %) o teplotě 30-35 °C. Po 30 minutách promíchejte a postupně aplikujte do celého objemu. Teplotní rozdíl mezi zákvasem a moštem/rmutem by měl být maximálně do 8 °C. Pro ulehčení množení kvasinek by roztok neměl obsahovat více jak 2 % cukru a měl by se opatrně provzdušnit. Doporučujeme přidat fermentační aktivátor. Pro více detailů k nutriční výživě a optimalizaci použití kontaktujte náš technologický servis.

Dávkování:

15-25 g/hl mošty/rmuty

Upozornění:

Dávku určujeme na základě kvality sklízených hroznů, teploty, přítomnosti inhibitorů kvašení (síra, fungicidy…), cukernatosti a požadované rychlosti rozkvašení.

Skladování:

Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě. Otevřené balení ihned spotřebujte. Chraňte před slunečním zářením. Při dodržení skladovacích podmínek si produkt udrží maximální aktivitu v průběhu 24 měsíců. Pozor na vlhkost prostředí.

Hmotnost
500 g
Typ vína
Červené

Kontaktujte nás!