Složení:
30% tekutá potravinářská želatina, SO2, purifikovaná voda do 100 %.
Popis:
GELA L30 je potravinářská želatina světle žluté barvy určená k přímému použití ve všech krocích stabilizace vína. Je doporučená pro všechny typy vín. S úspěchem se používá ve flotačních systémech. Její tekutá forma umožňuje optimální aplikaci do ošetřovaného produktu. Želatina je velice rychlé a efektivní činidlo v kontaktu s tříslovinou v moštu nebo ve víně. Redukuje zákal o 75 % po 24 hodinách a 85 % po 48 hodinách. Odstraňuje hrubé třísloviny a červená vína jsou potom jemnější, kulatější a sametovější. Je vhodná pro posílení senzorických vlastností vín. Musí být použita jako homogenní produkt. Pro zlepšení reakce proteinového činidla doporučujeme použít SILISOL.
Návod:
Použijte v celém procesu výroby vína. Produkt může být přímo aplikován do celého objemu. Doporučujeme při aplikaci mít ošetřovaný produkt v pohybu.
Dávkování:
10-30 g/hl mošty
5-20 g/hl bílá vína
15-50 g/hl červená vína
Doporučujeme provedení laboratorního pokusu pro stanovení optimální dávky.
Skladování:
Skladujte na chladném, tmavém a suchém místě. Pro další použití otevřený produkt důkladně uzavřete. Chraňte před slunečním zářením. Při dodržení skladovacích podmínek si produkt udrží maximální aktivitu v průběhu 24 měsíců. Pozor na nežádoucí aroma.
Ostatní:
Fotografie jsou pouze ilustrační a nemusejí vždy odpovídat skutečnému produktu.
- Hmotnost
- 25 kg